Adatvesztés minimalizálása
Bármilyen jellegű szoftveres hibát megtudunk oldani.

Készülékeink a nyitott rendszer miatt könnyen szoftveres hibák illetve vírusok áldozataivá válhatnak. Bármelyik elektromos okos eszközünkben, munkafolyamat lassulást illetve átlagostól eltérő és nehézkes műveleteket eredményezhet.

A specialistáink nagy odafigyeléssel és adatvesztés nélkül képesek az ilyen hibák elhárítására az esetek 99%-ban. A telefonod egy ilyen teljeskörű áttekintés során képes a teljesen használhatatlan módból visszatérni az eredeti működéshez.

Megfelelő tapasztalattal és elkötelezettséggel állunk hozzá egy elfelejtett jelkód problémától , a készülék vírusoktól való megtisztitásán át, egészen a teljeskörű szoftver újraélesztésig. Így lefagyott és lassuló készülékét azonnal erdeti állapotban élvezheted tovább.

A telefon csere soha nem egy egyszerű folyamat, de nálunk a lehető legbiztonságosabban költözhetsz át új készülékedbe. Telefonszámaid és képeid, még a nem azonos operációs rendszerű készülékek esetén is hiánytalanul másolásra kerülnek.

 

Amennyiben számítógéped működésében eddig nem tapasztalt hibákat vélsz felfedezni, érdemes kikérned szakértő véleményét, hiszen egyes fájlok olyan mértékben károsodhatnak, hogy azok visszaállítása lehetetlen. Számos ügyfelünk személyes fájljai, munkahelyi anyagai és családi fotói vesztek már el hasonló jellegű problémák miatt. Egy-két napos határidővel vállaljuk számítógéped újratelepítését, beprogramozását és teljes adatmentését

 

Szoftverszolgáltatások mindennaposak az üzletünkben, Telefonok és számítógépek mellet nagy gyakorlatunk van személyautós és kamionos GPS szoftverek telepítésében és kezelésében. Legyen szó GPS-ről, Tablet-ről és egyéb multimédiás eszközről.